Vervolg SportBillies

Toen wij met onze vereniging in oktober 2010 deelnamen aan SportBillies  was voor ons al snel duidelijk dat hier op een vervolg moest komen.

Op maandag 21 maart 2011 was het eindelijk zover: de eerste duiktraining voor kinderen met een lichamelijke beperking was een feit.

Dat we  dit project konden opstarten is mede te danken aan ICL-IP Terneuzen die voor het eerste jaar een groot deel van de kosten voor de huur van het zwembad betaalt. Ook Neckermann en Rabobank Hulst zijn bereid een bijdrage te leveren.

SportBillies is ontstaan uit een initiatief van Joey de Loor, die zijn gehandicapte broertje Jochem de kans wilde geven om ook te kunnen sporten. Lees hier meer over ontstaan en de activiteiten van SportBillies.

Op 21 maart 2011 mochten wij als vereniging 3 enthousiaste kinderen begroeten: Jochem, Julia en Stijn. Zij waren in oktober ook aanwezig als deelnemers bij SportBillies en hadden eigenlijk toen de smaak al goed te pakken.

We hebben als begeleiding de avond afgesloten met een fijn gevoel. Het was in één woord : SUPER!!!

Julia tijdens de 2e training

Stijn op de bodem van het zwembad